ONLINE ORVOSKERESŐ

Dr. Vereckei Edit - klinikai farmakológia szakorvosa, reumatológus szakorvos

1985-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi KaránŠ summa cum laude Š minősítéssel. 
1985-től 2000-ig az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben dolgoztam.1990-ben reumatológia-balneo-fizioterápia szakvizsgát tettem.1996-ban klinikaiŠfarmakológia szakképesítést szereztem. 
Immunológiai profilú reumatológiai osztályon dolgoztam, 1998-ban Svájcban porcanyagcsere kutatás témakörben tanulmányúton jártam. Számos gyógyszervizsgálatban vettem részt. 
2000-2003-ig vállalkozóként részben reumatológiai szakrendelést vezettem a III. kerületben az I.M.S Kft-nél, Veresegyházán a Misszió Egészségügyi Központban majd az XVIII.kerületben a Béke téri Háziorvosi Szövetkezetben, részben a Pharmathezis Bt.-nél orvostanácsadóként dolgoztam.2004-2007-ig az Országos Gyógyintézeti Központban szintén reumatológiai járóbeteg ellátásban vettem részt. 
2003-tól ismét az ORFI-ban dolgozom, jelenleg a Klinikai Immunológiai és Reumatológiai Osztályon valamint a Klinikai Farmakológiai Részleg vezetője és a Kutatásetikai Bizottságának Elnöke vagyok. .
Tudományos munka tekintetében a derékfájás különböző vetületeivel, fibromyalgia syndroma kezelésével, glutenszenzitiv entheropathia mozgásszervi megnyilvánulásaival majd rheumatoid arthritissel, annak biológiai terápiájával illetve a MTA Bányászati Ergonómiai és Bányaegészségügyi Tudományos Bizottsága keretében működő Mozgásszervi Betegségek Albizottsága munkája keretében bányászok foglalkozással összefüggő betegségeivel foglalkozom. 
A Magyar Reumatológusok Egyesületének , a Magyar Osteoporosis és Osteoarthrológiai Társaság tagja vagyok.