ONLINE ORVOSKERESŐ

Hiba
  • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.

Agident Service Kft.

2001 április 01-én nyitott meg rendelőnk a belváros egyik legszebb utcájában. Kezdetben még csak egy orvos és egy asszisztensnő dolgozott együtt, majd bővült a létszámunk, hogy minél több szakterületen megoldjuk a pácienseink fogászati problémáit.
Így ma már a kezeléseket dr. Böröcz Ágnes esztétikai fogszakorvos, dr. Balogh Emese fogszakorvos, dr. Schleffer Barna implantológus szakorvos, dr. Ferenczy Linda konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa és dr. Völgyesi Adrienn parodontológus fogorvos szorosan együttműködve látják el.
Egymás munkáját segítjük, kiegészítjük, előfordulhat, hogy egyes kezeléseket megosztunk egymás között, ehhez megértésüket kérjük.
Dr. Gulyás Zsuzsanna fogszabályozó szakorvos havonta egy alkalommal foglalkozik a fogszabályozásra igényt tartó betegekkel. Gáncs Edina dentálhigiénikusként és szakasszisztensként, Virtlik Olga és Tószegi Zsuzsanna fogászati szakasszisztensként segíti a fogorvosok munkáját.
A recepciós feladatokat Hoffmann Éva és Gálicz Dóra látja el, és ők intézik a betegberendeléseket is, hozzájuk lehet fordulni időpont módosítás miatt is.


Értékelem
0 szavazat

Adatok

Megye
Budapest
Cím
1068, Budapest, Benczúr utca 1. fszt. 8.
Telefonszám
30/626-2924, 1/343-1178
Fax
1/343-1178
E-mail
GPS
N47.509157, E19.070935

Tudományos hírek