ONLINE ORVOSKERESŐ

Dr. Fontos Judit - Bőrgyógyász,Kozmetológus,Nemigyógyász Kiemelt

Értékelem
★★★½
8 szavazatok

Adatok

Megye
Budapest
Cím
1173, Budapest, Rétihéja u. 56.
Telephely
1173 Budapest,Rétihéja u. 56.
Telefonszám
0630/964-9862
GPS
N47.472722, E19.235947
Hozzászólások (2)
Írta:Preiner Renáta

november 15, 2019

Nekem lenne pozitiv tapaaztalatom vele.
Kb.30 éve a család bőrgyogyásza mindig nagyon kedves és segitő kész volt.
A hugomat születése óta kezeli ekcémával.
A kislányomat is ő kezeli és bármikor felhivom segitő kész.
Sajnálattal olvasom ezt a sok negatív hozzászolást.
Van a családban olyan aki volt másoknál is és össze vissza kezelték ugy hogy csak találgattak h mi a baja majd a Jutka rögtön elsö vizsgálatnál megmondta h mi a probléma felirta a megfelelő gyogyszert és láss csodát segitet.
Szoval lehet h furra a stilusa de a legjobb bőrgyogyász.
Írta:.

április 3, 2019

Na jó, akkor leírom ide a dr. Fontos Judit-os hozzászólásokhoz adalékként, mert a hazipatika.com oldal nem engedi megjelentetni. És ami meglepő: egy csomó negatív kommentet töröltek! Így talán érthető a 4-es átlag. DDD Viccses, na mind1.


Szóval, ismerősöm teljesen kiakadt dr. Fontos Judit stílusa miatt. Azt mondta, írt a házipatika oldalra egy értékelést, de nem találom. Ezek szerint működik a cenzúra, gratulálok!


Az igen (nem)tisztelt doktornénire visszatérve: a sors úgy hozta, hogy a szakrendelőben ehhez a nőszemélyhez kerültem. Az imént említett ismerősöm állításait túlzásnak éreztem, ezért igyekeztem előítéletektől-mentesen hozzáállni. Hát, mit ne mondjak?! Kb. egy perc után világossá vált, hogy amit hallottam, az mind igaz, sőt: a stílusa alpári, kioktató, foghegyről beszél a betegekkel - nem folytatom. BICSKANYITOGATÓ! Csupa negatív jelző jut eszembe!!! Már attól rossz lesz a napom, ha felidézem ennek az izé nőnek a stílusát.


Valaki egy másik topicban írta, hogy a betegjogi képviselőhöz fordul. Remélem, megtette. Ha igen, nem értem, hogyan praktizálhat még ez az orvosnőnek nevezett valaki. Ha nem jelentették még fel, akkor megteszem én. Az ilyeneknek semmi keresnivalójuk sincs az egészségügyben! Kár, hogy nincs 0-ás értékelés.


Örülök, ha valakinek pozitív tapasztalata volt ezzel a nővel, de a netet feltúrva igazából nem sok jót hallani róla. Ha mégis volt pozitív tapasztalat, írjátok le, kérlek. Hátha visszanyerem az emberekbe/ orvosokba vetett bizalmamat.

Hozzászólás»

Tudományos hírek