ONLINE ORVOSKERESŐ

Hiba
  • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.

Dr. Borbényi Erika

Holisztikus, az embert egészében (test-lélek egysége) szemlélő onkológiai tanácsadás, rehabilitáció, 
Megelőzés, életmódtanácsadás. 
Táplálkozásterápia, Gerson tanácsadás, 
Energetikai és közérzetjavító kezelések- reiki, módosult tudatállapotok, hipnózis, légzésterápia 
Hospice tanácsadás 
preventív genetika, funkcionális medicina 

Az ember alapvetően magányos lény, útja mégis mások által is meghatározott. Az irányító, útmutató visszajelzés, a figyelő, értő, harmonikus léleknek megmutatja azt a szűk ösvényt, amelyen haladnia kell. Az egyén és környezete viszonyában is létfontosságú az arányok megtartása.. Ha valaki ezt elvéti, élete szélsőségekbe, zsákutcákba csúszhat. 
Ha valaki nem figyel környezetére, nem érti a visszajelzéseket, az elégedetlenül, tehetetlenül vergődik majd önmaga béklyójában, s domináns egoja görgeti a felszínen, sebeket kapva és okozva. 
Aki pedig - a másik irányban elvesztve egyensúlyát - beleoldódik környezetébe, cserbenhagyja önmagát, kisodródik saját sorsából, az megbetegedve, életének szinte mellékszereplőjeként, beletörődéssel, megadással, tehetetlenséggel, fizikai létéből is kilép majd. 

Mindezt haldokló rákbetegek ágya mellett ülve, majd később gyakorló onkológusként a gyógyulást, túlélést remélőknek segítséget adva tapasztaltam. Arra a következtetésre jutottam, hogy a hagyományos terápia mellett, az élet megbillent egyensúlyának helyreállítása is elengedhetetlenül szükséges.

onkológus főorvos, holosztikus terapeuta, klinikai onkológia, szakorvos, életmód tanácsadó, mentálhigiénés szakemberÉrtékelem
0 szavazat

Adatok

Megye
Budapest
Cím
1114, Budapest, Bartók Béla utca 15/D
Telefonszám
30/459-5889
E-mail
GPS
N47.481398, E19.051849

Tudományos hírek