ONLINE ORVOSKERESŐ

Biológiai és Esztétikai Fogászat – Naturadent

Milyen fogászati problémában tudunk segíteni?

Sokat fáj a fejed? Reggel összeszorított fogakkal ébredsz? Esetleg napközben is azon kapod magad, hogy erőteljesen szorítod a fogaid? Lehetséges, hogy egy kis eszközzel ezek könnyedén megoldhatók. tovább… Fáradékonyság, ingerlékenység, bélpanaszok?

A fogászati tömőanyagként használt amalgámnak több nem kívánt hatása lehet az emberi szervezetre. Amalgámtömésedet eltávolíthatjuk úgy, hogy abból egy kis részecske se jusson a szervezetedbe az eltávolítási folyamat során. így szervezeted mentesül a nehézfém-mérgezés kockázatától. tovább… Vérzik a fogad fogmosáskor?

Népbetegség a fogkő okozta fogágybetegség. Bár eleinte nem tűnik komoly problémának, mégis akár a fogaid korai elvesztéséhez is vezethet. Előzd meg a nagyobb bajt, és a fogköved leszedetése mellett a fogágybetegséget is kezeltesd időben. tovább… JELENTKEZZ be hozzánk egy teljes körű állapotfelmérésre és mi elkészítjük egyedi kezelési terved, ami részletesen tartalmaz minden fontos információt annak érdekében, hogy egy jól megalapozott döntést tudj hozni! Jelentkezz online ezen az oldalon keresztül!
Értékelem
0 szavazat

Adatok

Megye
Budapest
Cím
1053, Budapest, Veres Pálné utca 33
Telefonszám
20/493-30-27, 1/7890-690
E-mail
GPS
N47.488698 E19.058074

Tudományos hírek